Communicatie & teksten voor Noorderparkkamer

De Noorderparkkamer is de ‘culturele huiskamer’ van het Noorderpark in Amsterdam-Noord. In en rondom de Noorderparkkamer worden verrassende culturele activiteiten georganiseerd door buurtbewoners en professionele creatieve ondernemers uit Amsterdam-Noord: musici, beeldend kunstenaars, theatermakers, schrijvers, etc. In hun gezamenlijke projecten gaan ze de verbinding aan met elkaar, met hun buren en met de stad.

Tekstschrijver en vaste communicatiemedewerker

Sinds 1 juni 2014 schrijf ik alle teksten en persberichten voor de Noorderparkkamer. Ik ben vast onderdeel van het artistieke team en geef richting aan het communicatiebeleid. Komend jaar werk ik aan een nieuwe website en een nieuwe huisstijl. Er komt daarbij veel meer ruimte voor de bijzondere verhalen achter de projecten van de Noorderparkkamer. Ook de betrokken kunstenaars en bewoners krijgen meer een gezicht.

Eén van de flyers waarvan ik het ontwerpproces begeleidde en de teksten schreef:
Flyer Noorderdierenpark-voorkant