heb jij ook een verhaal?

Iets te vertellen hebben is één ding. Góed vertellen is een tweede. Daar komt een verhaal bij kijken. Met een kern die raakt. Een verrassende invalshoek. Een opbouw die je op vleugels naar het einde draagt. Een verhaal waarin woorden en beelden elkaar aanvullen en versterken. Zulke verhalen maakt Storyminded graag.

Wat kan Storyminded voor je betekenen?

Schrijven – Allerlei tekstvormen, voor elke doelgroep.
Eind/Redactie – Tot in de puntjes. Hier komt mijn perfectionisme van pas.
Interview – Heerlijk, mensen aanhoren! Mensen geven betekenis. Ik ben een bedreven interviewer.
Onderzoek – Ik pluis verhalen tot op de bodem uit, duik in archieven, zoekmachines, of in het hol van de leeuw.
Ideëen – Ik denk graag mee over vorm én inhoud. Ik vind het ’t leukste om bij te dragen aan een creatief of artistiek product, of dat nu een reportage, boek, tentoonstelling, kunstproject of iets anders is.
Beelden – Ik werk samen met fotografen, vormgevers, kunstenaars en documentairemakers. De link is snel gelegd!